Anmälan

Anmälningsavgift

I anmälningsavgiften ingår

  • medaljen
  • energistationer
  • bad i havet (frivilligt)
  • busstransport till start
  • elektronisk tidtagning
  • så mycket havsutsikt du kan önska

Deltagartak

För att kunna säkerställa högsta kvalitet på arrangemanget, är deltagarantalet begränsat till maximalt 1 000 löpare.

Välj din startgrupp

I samband med anmälan väljer du vilken startgrupp du vill starta i, byte kan endast göras i mån av plats. För dig som vill tävla om placeringar och hederspriser, är det första startgrupp "Tävling" som gäller.

Ändra din anmälan

Namnändring gör du själv i anmälningssystemet. Det kostar 200 kr och går att göra fram till och med 9 oktober. Klicka på ”Ändra din anmälan” högst upp på denna sida. Du kan även byta startgrupp till en grupp där det fortfarande finns lediga platser.

Anmälda deltagare

Betalning och anmälningsvillkor

EQ Timing är ansvariga för all hantering av betalning i samband med loppet. Din anmälan är definitiv och inte återbetalningsbar. Genom din anmälan godkänner du loppets anmälningsvillkor.

Avbeställningsskydd

Vårt avbeställningsskydd ger dig anmälningsavgiften tillbaka om du blir sjuk eller skadad, så att läkare gör bedömningen att du inte kan springa loppet.

Orsaken ska alltid styrkas med läkarintyg. Läkarintyget ska innehålla uppgifter om din diagnos och ett datum för din första behandling eller undersökning. Dessutom bör läkarintyget visa datum för den behandling eller undersökning som ligger till grund för läkarens beslut att avråda dig från att springa loppet. Observera att skyddet gäller för en skada eller sjukdom som inträffar efter att du anmälde dig och innan loppet avgörs. Intyget ska skickas till oss senast två veckor efter loppet. Observera att avbeställningsskyddet gäller endast för dig och om du blir skadad eller sjuk, inte för anhöriga. För att utnyttja ditt avbeställningsskydd skickar du in läkarintyget till [email protected] senast en månad efter att loppet genomfördes.

Avbeställningsskyddet kan bara tecknas i samband med din anmälan till loppet och endast före 31 augusti 2024.

Pris 99 kr, gäller för Bohusläns Bästa 2024.

Godkännande av publicering av personuppgifter

Genom din anmälan godkänner du att ditt namn, hemort, förening/företag, startnummer, ålder, bilder och film från loppet, starttid och måltid publiceras på internet och i andra medier.

Presentkortet

Gåvan med lång varaktighet! När du ger bort en start i Bohusläns Bästa, ger du bort motivation, glädje och riktigt lyxig löpning. Du ger bort en resa med träning och förväntan. Presentkortet är giltigt i 10 år och du köper det hos Trailrunningsweden.se.

Friskvårdsbidrag

I samband med anmälan till loppet får du ett kvitto till din e-postadress som är giltigt för friskvårdsbidrag. Vi är även anslutna till Wellnet. Vill du använda deras tjänst gör du ditt köp i deras portal, efter avslutat köp får du en kod som du använder vid registrering i Bohusläns Bästas anmälningsystem.

Vi är inte anslutna till Epassi då det lett till alltför mycket administration för oss för att det ska fungera. För dig som har en arbetsgivare ansluten till Epassi, och som tillåter manuell uppladdning av kvitto, så kan du enkelt lösa hanteringen på egen hand.

Instagram

@bohuslansbasta
Det fyller på med båtar i Grebbestads hamn. När du passerar här har du bara 2,5 km lättlöpt kvar.🙌 #grebbestad #bohuslänsbästa #västsverige #westsweden
Nu tar vi helg.🙌

Har du någon löprunda inplanerad? 👀

#bohuslänsbästa #asics #outnorth #dacia #tanumstrand #trailrunningsweden #enervit #västsverige
Fullt fokus på tekniska stigar👊 #bohuslänsbästa #asics

Nyhetsbrevet

Som prenumerant får du all aktuell information från oss direkt i inkorgen Du får även tillgång till erbjudanden från våra partners med bland annat 20% rabatt på alla Asics trailskor hos Outnorth.

I samarbete med